Crna Gora : Potraga za pederima
 

Autor: Blažo Davidović, Objavljeno: 13-04-2011 09:09

Pregledano : 1208    

Favoriti : 76


bracoms4.jpgGospodin X, tajni i dobro plaćeni savjetnik ajatolaha Mila Prvog Đukanovića, koji je Otac crnogorske Države i vlasnik najpoznatije crnogorske pokretnine, vladajuće partije DPS-a, pojasnio mi je problem koji ovih nemirnih dana gotovo seizmički potresa političku scenu Crne Gore. Naime, u vili  " Mugoša i sinovi ", pod okriljem mraka održan je tajni sastanak premijera Igora Lukšića i Mila Đukanovića. Prema neslužbenim, ali dobro obaviještenim izvorima ove redakcije, Miločer Đukanović je bio strašno ljut i grmio je na Lukšića :
- Jel tu Paradu Ponosa organiziraju lezbijke i pe...mislim, homoseksualci i svi ti drugi iz te skupine, ili oni koji tu skupinu podržavaju ?
- Šefe, oprostite, čini mi se da tu nema istinskih i iskrenih članova LGBT populacije, nego su to mladi ljudi, mlade demokrate, mahom naših simpatizeri koji se bore za njihova prava.
- Hm...( Milo ubaci fetu pršuta u usta ) Hm...Viđi, meni vele da je idiotski podržavati prava onih kojih nema.
- Šefe, istina da je to malo nezgrapno.
- Viđi, jel ti dakle tvrdiš da mi nemamo, na primjer, lezbijki ? Kako ih Hrvatska ima ? Zašto nemamo žena koje će javno, jasno i glasno reći Da, mi smo ugrožene lezbijke, onda mi anuliramo njihovu ugroženost, pomlatimo one koji ih mrze i te stvari, tek tada dobijamo kredit, ulazimo u EU, i sve to, jel da ?
- Šefe, nisu ni mediji javili da se netko predstavio kao član LGBT populacije koji je, recimo, bio pretučen 26 puta, a policija nije djelovala u svih 26 puta, nema onih koji su podnijeli prijave Osnovnom sudu u Kotoru, na primjer, jer je nad njima izvršena diskriminacija u odgoju, obrazovanju, zdrastvu, školstvu ili zapošljavanju.
- Hm...( Milo ubaci fetu njeguškog sira u usta ) Hm...Što se toga tiče, mi uvijek možemo organizirati da se neki p....mislim homoseksualac pretuče, a da mi onda kaznimo toga tko je to učinio.
- Hm, da tučemo one koji jesu homoseksualci, hm...Ali, šefe, nema ih !
- Nema ni onih koji su promijenili spol ? Razumiješ li ti tu populaciju ? Da li ima onih koji su, recimo, bili kraljica Jelena, a prethodno promijenili spol, dakle bili su prvo Kralj Jelen, pa kraljica Jelena.
- Nemamo takve slučajeve u evidenciji. Šefe, oprostite, ali ni mediji nisu javili za neki takav slučaj.
- I ovi iz Vijesti nemaju ni jednog, jedinog pedera ?
- Nemaju.
- Hm...Jasno, kad su sami pederi ! A onaj Boki ?
- Boki 13 je Makedonac angažiran u Srbiji.
- Pa kog vraga radi naš ambasador u Makedoniji, moram li ja na sve misliti, nek nađe tamo još jednog Bokija i pošalje ga ovamo. Dakle, parada. A šta ako bude više specijalaca nego LGBP populacije ?
- LGBT, oprostite šefe. Istina, bilo bi bi bezgodno. Uvijek možemo natjerati Sekulića da, umjesto elitnog turizma, krenemo u LGBT turizam, vrst turizma u kojem bi propagirali i protežirali tu populaciju.
- Hm...Miločer ne damo !
- Šefe, možemo dati Buljaricu, ona je upisana u katastar kao KO Marović II.
lgbt8.jpg
Kako se razgovor dalje odvijao nije nam poznato, ali je trenutno stanje stvari takvo da onu staru „ kraljevstvo za vijest „ možemo preimenovati u „ kraljevstvo za jednog imenovanog člana LGBT populacije, nadasve ugroženog „.
E, tu smo mi na konju. Moj prijatelj, vrsni intelektualac iz Bara, jeste homoseksualac, ima dva fakulteta, doktor nauka je, govori dva svjetska jezika , prevodi ozbiljne knjige.
Čak je neko vrijeme radio pri Vladi crne Gore.
I spreman je, veli, komunicirati sa medijima. No, on ne podržava Paradu Ponosa, u tome je problem. Nije član tih foruma i organizacija, nije ugrožen, ni nekad bio, ni sada, njegov krevet i njegova intima je, veli, njegova stvar.
Pravi šok !
Među crnogorskim medijima vodi se pravi rat : Tko će prije doći do par pametnih lezbijki ili biseksualaca, barem. Među nezaposlenima, međutim, prema našim saznajima, već se rodila ideja da na određeno vrijeme budu što god treba - lezbijke ili gay, može i nešto treće, nebitno. Veli mi jedan diplomirani pravnik iz Nikšića da će se Vijestima ili Monitoru, za pravičnu naknadu, javiti kao ugroženi, diskriminirani, pretučeni, šikanirani homoseksualac.
Situacija je, dakle, izmakla kontroli. Legalno je i legitimno biti što god hoćeš i uvijek je, ali baš uvijek, uključujući i brozovsko- komunističko vrijeme, bilo zabranjeno bilo koga psihički, politički, fizički ugrožavati jer ima određene seksualne sklonosti.
No, ovo su moderna vremena, i ne možete biti glavni grad europske države, ako nemate Paradu ponosa i uredna LGBT udruženja. Potom slijede zakoni o legalizaciji homoseksualnih brakova, zakoni o usvajanju djece homoseksualnih bračnih partnera, a sve završava sa zakonom o promjeni spolova o državnom trošku.
lgbt5.jpgOnaj ministar Ferhat Dinoša, bože mi oprosti, taj brzopotezni politikanski redikul, u ovom slučaju jeste dijelom u pravu : Država nema obavezu ničiju seksualnu orijentaciju reklamirati i propagirati. Ali, svijet ide svojim tokom, brzim, nepredvidivim, i danas po Romima ili Kurdima možete pljucati koliko hoćete. No, ako taknete jednu lezbijku, bolje da vas nema. U Hrvatskoj je jedna časna sestra završila na sudu jer je, prilikom izvođenja nastave iz vjeronauka, „ diskriminirala LGBT populaciju „. Časna ne zna da je Isus Krist (srpski : Hrist, crnogorski : Hrijest ) bio homoseksualac, a Marija Magdalena je, zapravo, Marin Magdalen, muški svetac koji je božjom rukom promijenio spol naknadno, dok je djevica Marija zapravo, u to vrijeme, bila poznata lezbijka u Nazaretu.
Kako sam dao oglas „ Želim biti kum bilo kome od članova Glavnog odbora DPS-a, ozbiljne ponude na broj 069- 488 344 „, često se sjetim , valjda mehanički, Ratka Kneževića. Možda i stoga jer živi u Londonu, tamo gdje ja jesam godinama živio.
Dakle, moja bivša je, pravo da vam kažem, žestokog temperamenta. Pravi dalmatinski temperament, nitko od nje brži na jeziku. Vrtimo se, tako, jedne subote po Sohou ( u Londonu ) i odlučimo ući u jedan kafić. Dvije gromade na vratima ne puštaju nas unutra. Zašto ?
Nismo pripadnici LGBT populacije.
Ovo što pišem jeste materijalna činjenica, naprosto, to je tako. Dalmatinka je, na tečnom engleskom, gromadi brzo odgovorila :
- Jel trebam neku polizati da bi ušla unutra ? Nečuvena sramota !
Sve u svemu, LGBT populacija i njihova prava nije ništa drugo do degutantni kić jake međunarodne organizacije, dijela europskih lobija koji nakaradno izvrću suštinu temeljnih ljudskih prava i moćnim medijskim imperijama manipuliraju javnost.
lgbt7.jpgOvih dana primio sam molbu da podržim protestni skup u Nikšiću. Grad depresije, suicida,korupcije, beznađa, gladnih, vele ti ljudi. Nisam odgovarao na te pozive, dok me jedan tip iz Nikšića, pomalo nervozno, nije nazvao telefonom.
- Imat ćete parolu kako ste gladni ?
- Da, zamisli ! Gla- dni !
- Ali, niste homoseksualci.
- Malo je što smo gladni, trebamo biti gladni pederi da se Država mrdne ?
Strašno me iritirao njegov vokabular, nije to akademski, on mi počne kako narod crnogorski ne zna šta je gay, ali zna za pedere, kako pederi nisu unaprijed negativan termin, kao što to nije unaprijed ni termin Cigani, Šiptar, svašta mi je on nadrobio. Čak mi je tvrdio da je hetereseksualnost pretpostavka homoseksualnosti. Da nije nas, ne bi bilo pedera, grmio je u slušalicu.
Pa sam prekinuo tu vezu. Mislim, bezveze.
U svakom slučaju, ja ću ponosno paradirati.

Sve po spisku : Pitanja koja nedostaju u crnogorskom popisu stanovništva   
Citirajte članak na vašem website
Favorizirano
Ispis
Pošalji prijatelju
Slični sadržaji

Komentari korisnika  
 

Prosječna ocjena korisnika

   (0 Glas(ova))

 


Dodajte Vaš komentar
Ime
Naslov  
 
Komentar
 
Dostupni znakovi: 1000
 
  Mathguard sigurnosno pitanje:
T      G7B   
3 R  W   7  TEE
NDP  CTA  UXN   
 6  G   5  JUI
 J     2WK   
   
   

Nema komentaramXcomment 1.0.9 © 2007-2014 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved

Prijava

 
Posjetitelja: 21709222
 

Make full use of the dissertations so that you receive the great marks